Beheer

Beheer op locatie

Op basis van een vaste, afgesproken frequentie bezoekt een Winfield ICT systeembeheerder uw bedrijf. Hij geeft uw medewerkers, daar waar dat gewenst is, ondersteuning op hun werkplek. Daarnaast kunt u met hem sparren over technische invullingen van functionele behoeften. Overige activiteiten kunnen in samenspraak worden gedefinieerd en afgesproken.

Beheer op afstand

Winfield ICT kan op een veilige manier beheer op afstand uitvoeren. Bij het beheer op afstand worden uw systemen weer helemaal up-to-date gebracht. Ook worden de backup en recovery processen bewaakt. Calamiteiten kunnen vaak snel en efficiënt worden opgelost, waarbij er geen tijd en geld aan reizen verloren gaat.

Regelmatig onderhoud

ICT infrastructuren met een bedrijfskritisch karakter hebben regelmatig onderhoud nodig. De kans is groot dat de meeste van uw bedrijfsprocessen stil vallen wanneer u niet kunt beschikken over uw ICT infrastructuur. Professioneel onderhoud zorgt voor stabiliteit van de systemen en voorkomt verlies van waardevolle data. We kennen verschillende vormen van systeem onderhoud. Door een combinatie van proactief onderhoud op afstand en actief onderhoud op locatie, draagt Winfield ICT zorg voor het voorkomen van problemen in uw gehele ICT infrastructuur.

Incident management
Change management
Release management
Lifecyclemanagement
Servicelevel management

Comments are closed.